2017-2018 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI UYGULAMA OKULLARI DUYURUSU!

18-09-2017

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KURSİYERLERİNİN DİKKATİNE!

Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersi için uygulama yapılacak okullar, uygulama öğretmenleri ve uygulama koordinatörleri belirlenmiş olup, okullarda yapılacak uygulama 18 Eylül 2017-22 Aralık 2017 tarihleri arasında hafta da bir gün altı (6) saat yapılacaktır. Uygulama yapılacak okul listeleri aşağıda ilan edilmiştir. Uygulamaya gidecek kursiyerlerin belirlenen okullar ve belirlenen uygulama öğretmenleri ile iletişime geçmek suretiyle Öğretmenlik Uygulama Staj Dosyaları ile birlikte uygulamaya başlamak üzere belirtilen tarihlerde okullarda bulunmaları gerekmektedir.

Not: Uygulamaya gidecek kursiyerler, Öğretmenlik Uygulama Staj Dosyalarını Hafta İçi: Saat 8.30-17:30 saatleri arasında Dekanlık Binası Yayın Bürosundan alabilirler.

ÖNEMLE DUYURULUR!

İndir (PDF, 438KB)