PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAFTA SONU GRUBU ÖĞRETMENLİK UYGULAMA OKULLARI DUYURUSU

22-02-2018

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KURSİYERLERİNİN DİKKATİNE!

Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersi için uygulama yapılacak okullar, uygulama öğretmenleri ve uygulama koordinatörleri belirlenmiş olup, okullarda yapılacak uygulama 05 Mart 2018 – 08 Haziran 2018 tarihleri arasında haftada altı (6) saat yapılacaktır. Uygulama yapılacak okul listeleri 26 Mart 2018 tarihinde güncellenmiş olup aşağıda ilan edilmiştir.
Uygulamaya gidecek kursiyerlerin belirlenen okullar ve belirlenen uygulama öğretmenleri ile iletişime geçmek suretiyle Öğretmenlik Uygulama Staj Dosyaları ile birlikte uygulamaya başlamak üzere belirtilen tarihlerde okullarda bulunmaları gerekmektedir.

UYGULAMA OKULLARI LİSTESİNE erişmek için tıklayınız..

Not: Öğretmenlik Uygulama Staj Dosyaları Dekanlık Binasında bulunan Basın Yayın bürosundan temin edilecektir.

ÖNEMLE DUYURULUR