ÜÇ BOYUTLU YAZDIRMA TEKNOLOJİLERİ İLE ÖĞRETİM MATERYALİ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

09-03-2018

Amaç

Buca Eğitim Fakültesi’nde öğrenim görmekte olan öğretmen adayı lisans öğrencilerinin üç boyutlu yazdırma teknolojileri ile öğretim materyali geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Gerekli Materyaller

Bilgisayar, üç boyutlu tasarım yazılımı, üç boyutlu yazıcı ve diğer materyaller eğitim süresince sağlanacaktır.

Tarihler

12 saat sürecek olan bu eğitim 17, 18, 24, 25 Nisan 2018 tarihlerinde saat 17:00 – 20:00 aralığında gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersini başarı ile tamamlamış olmak.

Buca Eğitim Fakültesi’nde öğrenim görmekte olan 20 lisans öğrencisi ile sınırlıdır.

Eğitim Ücreti

Ücretsizdir.

Katılım Belgesi

Eğitim sonunda öğrencilere katılım belgeleri verilecektir.

Başvuru Süreci

Ön kayıtlar 9 Mart – 29 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yer alan linke tıklayarak başvurabilirler.

Başvuru Linki

Eğitmenler

Prof.Dr. Ercan AKPINAR

Yrd.Doç.Dr. Elif Buğra KUZU DEMİR

Arş.Gör. Kadir DEMİR

Arş.Gör. Yasemin KAHYAOĞLU ERDOĞMUŞ

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü

Gönüllü eğitmenler tarafından düzenlenen bu etkinlik, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü iş birliği ile gerçekleştirilecektir.