18.10.2021 – PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

18-10-2021

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

Asil olarak kayıt hakkı kazanan adayların 19-20 Ekim 2021 tarihleri arasında başvuru esnasında istenen evrak asıllarını Buca Eğitim Fakültesi Dekanlığı Formasyon Kayıt Bürosuna (Dekanlık Büyük Salon) şahsen veya noterden vekalet verecekleri kişi tarafından teslim etmeleri gerekmektedir.

Evrak asılları incelenerek ön kayıt beyanından farklı ve/veya hatalı bilgi belge sunduğu tespit edilen adayların kayıtları onaylanmayacaktır.

Kesin  kayıtlar sonucunda 21 Ekim 2021 tarihinde ilan edilecek boş kontenjan kadar yedek aday aynı gün kayda çağırılacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programı yüz yüze yürütülecek dersler Buca Eğitim Fakültesi Kampüsünde Cuma günleri 17:00 – 22:30 saatleri arasında, çevrimiçi yürütülecek dersler Cumartesi günleri 17:00 – 22:30 saatleri arasında www.online.deu.edu.tr adresi üzerinden yürütülecektir.

KESİN KAYIT İÇİN;

Kayıt olacak kişinin şahsen (veya noterden vekalet verdiği bir kişinin ) kayıt bürosuna gelmesi gerekmektedir.
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kesin kayıt hakkı kazanan adayların ödeyeceği toplam kayıt ücreti 3678 TL’dir.

Kayıt ücreti güz ve bahar dönemleri için iki taksit olarak tahsil edilecektir

(I. taksit ücreti: 1839 TL, II. taksit ücreti: 1839 TL’dir.)

I. taksit kesin kayıt esnasında yatırılacaktır.

Kayıt sırasında Sözleşmenin imzalanması gerekmektedir.

Kayıt için istenen belgeler:

1- Diplomanın aslı gibidir onaylı örneği. (Geçici Mezuniyet Belgesi veya e-devletten alınan mezuniyet belgesi kabul edilir.)

2- Transkript Belgesi. (e-devletten alınan transkript belgesi kabul edilir.)

3- 2 Adet Fotoğraf.

4- ÖSYM Sonuç Belgesi.

5- Lisans tamamlama yapan adaylar için DGS sonuç belgesi.

6- Kimlik Fotokopisi

İndir (DOCX, 16KB)

ÖNEMLİ UYARI

Muafiyet Talepleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kesin kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce alıp başarılı olduğu derslerden muafiyet talepleri, HER İKİ DÖNEM İÇİN İKİ AYRI TALEP ALINMAYACAK OLUP BİRİNCİ DÖNEM BAŞINDA İKİ DÖNEM DERSLERİ İÇİN BİR KEZ yapılacaktır.

1. ve 2. Dönem dersleri ile ilgili muafiyet talebinde bulunmak isteyenlerin kesin kayıtları yapıldıktan sonra 27 Ekim 2021 tarihine kadar istenilen belgelerle birlikte aşağıdaki form dilekçeleri doldurup Buca Eğitim Fakültesi Dekanlığına başvurması gerekmektedir.

Belirtilen tarihler arasında başvurusu yapılmayan ya da eksik evrak ile başvurulan muafiyet talepleri kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Ders Muafiyetleri için Başvuru Dilekçesi Örneği için tıklayınız. (Matbu)

ÖNEMLE DUYURULUR