Fakültemiz Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği Anabilim Dallarına Kayıt yaptıracak adayların Dikkatine.

04-09-2019

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim  – İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Anabilim Dallarına kayıt hakkı kazanan adaylar web sayfamızda ilan edilmiştir.

ASİL ADAY KESİN KAYIT

9-10 EYLÜL 2019

YEDEK ADAY ÖN KAYIT

11 EYLÜL 2019

YEDEK ADAY KESİN KAYIT

12-13 EYLÜL 2019

Asil adaylar için kesin kayıtlar 9-10 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Bu tarihler arasında kaydını yaptırmayan asil öğrenciler yerine 12-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yedek öğrenci kayıtları yapılacaktır.

Kayıt yaptırmak isteyen yedek adaylar 11 Eylül 2019 günü saat 17.30’a kadar Dekanlığımız Evrak Kayıt birimine dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Yedek adaylar tarafından yapılan başvurular Dekanlığımız tarafından değerlendirmeye alınıp  puan sırasına göre kayıt yaptırmayan asil listedeki adaylardan boş kalan kontenjanlara yerleştirme yapılacaktır. Dilekce ile başvuru yapmayan yedek listede adı bulunan adaylar için herhangi bir kayıt işlemi yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ HUSUSLAR VE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Aday öğrencilerin, kayıt işlemlerinin tam ve zamanında yapılabilmesi için aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri önceden hazırlayarak, ilan edilen kayıt gününde kayıt merkezine şahsen getirmeleri gerekmektedir.

Önemli Hususlar;

1-      18 yaşından küçük adayların kayıt için velileri ile beraber gelmeleri gerekmektedir.

2-       Noter vekâleti ile kayıt yaptırılabilir.

3-       Posta yoluyla kayıt yapılmaz.

4-       Belirtilen tarihte kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler;

1-      2019 TYT puanını  gösterir belge  (ÖSYM Kontrol Kodu olmak zorundadır.)

2-      Lise Diploması aslı veya onaylı örneği

3-      6 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

4-     Engelli Adaylar için Sağlık Kurulu Raporu (aslı yada onaylı sureti)

5-     Kimlik fotokopisi