Kütüphane politikası, Vizyon, Misyon, İşlevi

Fakültenin eğitim ve öğretim politikasına göre ihtiyaç duyulan bilgiyi karşılamak, okuyucuların kendini eğitmesi için güncel, gerçekçi bilgi kaynaklarını sağlamak.

Fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin çalışmalarına ışık tutacak teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek olanak ve ortam yaratıp hizmet vermek. Yerel, Ulusal, Uluslararası konularla ilgili her türlü kayıtlı görüş ve düşünceyi tarafsız ve dengeli biçimde üniversite öğretim elemanı ve öğrencisine sunmak.

Üniversite akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin, yükseköğrenim, bilimsel araştırma faaliyetlerini nitelikli olarak yürütebilmeleri için bilgi ve belge ihtiyacını karşılamaktır.

Üniversitemiz öğretim üyelerinin yaptıkları ulusal ve uluslararası alandaki bilimsel çalışmalarını derleyip toplamak ve kullanıcılara sunmak.

Ulusal ve Uluslararası alanda eğitim alanında üretilen basılı ve elektronik ortamdaki bilgileri (Online Veri tabanları, elektronik dergiler, elektronik kitaplar vb.) en hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunmak.

Fakültede yapılan eğitim-öğretim ve araştırmalar için gereken bilgi ve belge birikimini sağlamak, bu bilgi ve belgeleri ihtiyaç sahiplerinin yararlanmasına hazır bulundurmak ve bilgi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermek.

Kitap, süreli yayın, tez ve benzeri her türlü bilgiyi sağlamak, sağlanan bilgileri sistematik bir şekilde düzenleyerek ihtiyaç sahiplerinin kullanımına hazır bulundurmak; bilgi ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli kütüphane hizmetlerini düzenlemek ve yürütmek.