2017 YAZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI UYGULAMA OKULLARI DUYURUSU!

04-10-2017

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KURSİYERLERİNİN DİKKATİNE!

Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersi için uygulama yapılacak okullar, uygulama öğretmenleri ve uygulama koordinatörleri belirlenmiş olup, okullarda yapılacak uygulama 04 Ekim 2017-05 Ocak 2018 tarihleri arasında hafta da bir gün altı (6) saat yapılacaktır. Uygulama yapılacak okul listeleri aşağıda ilan edilmiştir.

Uygulamaya gidecek kursiyerlerin belirlenen okullar ve belirlenen uygulama öğretmenleri ile iletişime geçmek suretiyle Öğretmenlik Uygulama Staj Dosyaları ile birlikte uygulamaya başlamak üzere belirtilen tarihlerde okullarda bulunmaları gerekmektedir.

Not: Daha önce uygulama okullarında staja başlamış ve hala devam eden kursiyerler devam durumlarını uygulama öğretmenleri ile belirleyebilirler.

ÖNEMLE DUYURULUR!

Öğretmenlik Uygulaması (Staj) Dersi Uygulama Okullarına erişmek için tıklayınız.