22/02/2022 – Bağlama Kursu Ön Kayıt Hakkında.

22-02-2022

KAYIT SÜRESİ DOLMUŞTUR.

LÜTFEN AÇILACAK YENİ KURSLARI TAKİP EDİN.

Kurs Bilgileri

Kurs : Bağlama Eğitimi

Toplam Ders Saati : 180 Saat

Kurs Öğretmeni : Sedat BOZAN

Planlanan Başlama Tarihi : 28/02/2022

Kurs 28/02/2022 Pazartesi günü başlayacak olup, toplamda 180 saat olacak şekilde, Pazartesi ve Perşembe günleri aralığında, haftada 2 gün, 17:30’dan sonra ve 4 ders saat olacak şekilde planlanmaktadır. (Ders günleri kursun başladığı ilk ders kurs hocası tarafından duyurulacaktır.)

Kursa katılmak isteyenlerin 27/02/2022 Pazar günü 17:00’a kadar buradan (aşağıdaki linkten) ulaşacakları formu doldurarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Açılan kurslara başta öğrencilerimiz olmak üzere, akademik ve idari personelimiz, eşleri ve 10 yaş üzeri çocukları kayıtlanabilir.
Kurs Buca Kaymakamlığı, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Fakültemiz işbirliği ile düzenlenmektedir.

*Devamsızlık hakkı toplamda 8 saat olup, kurs bitiminde başarılı öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilecektir.

*Kurs Ücretsizdir.

*Bağlama temin edilmemektedir, bağlaması olmayan kursiyerler kurs başladığında kurs hocasıyla iletişime geçerek bağlama tedarik edebilirler.

*Kursun açılabilmesi için yeterli kursiyer sayısına ulaşılamadığı takdirde başlangıç tarihi ertelenebilir.