Diğer Üniversitelerin Yaz Okulunda Ders Almak İsteyen Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine;

23-06-2023

Diğer üniversitelerin yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimiz, Anabilim Dalına yerleştikleri yıldaki Anabilim Dalı taban puanından daha yüksek bir taban puana sahip olan Üniversitelerin yaz okulundan ders alma talebinde bulunabilirler.

Başka bir üniversitenin yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler, bu taleplerini Dekanlık Makamına dilekçe ile başvurarak yapmalıdır. Almak istedikleri ders(ler)in AKTS ve ders içeriğini dilekçenin ekine ekleyerek dilekçelerini Dekanlık Yazı İşleri Birimine teslim etmeleri ya da fax yoluyla göndermeleri (0232 420 48 95) gerekmektedir.

• İlgili Bölüm Başkanlığı’nın onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile en fazla 3 ders alınabilir.
  •  Alınacak dersin ders saat/kredisi bölümümüz öğretim planında yer alan ders saat/kredisinden az olamaz.

Fakültenizden izin almadan başka bir üniversitenin yaz okulunda alınan derslerin kabul edilmeyeceğini önemle hatırlatırız.