Fakültemiz Öğrencilerine Yönelik Açılacak Drama Kursu Hakkında Duyuru.

18-09-2019

Kurs Bilgileri

Kurs : DRAMA

Toplam Ders Saati : 120 Saat

Kurs Öğretmeni : Umut UYAN

İletişim : 05073668724

Planlanan Başlama Tarihi : 2019 Ekim ayının 2. haftası başlaması ve hafta içi grubu ile hafta sonu grubu olacak şekilde düzenlenmesi planlanmaktadır. Kurs saatleri kayıtlar alındıktan sonra, kayıtlanan öğrencilere en uygun olacak şekilde kursun ilk haftası açıklanacaktır.

Kursa katılmak isteyenlerin 06/10/2019 Pazar gününe kadar buradan ulaşacakları formu doldurmaları gerekmektedir.

Açılan kurslara başta öğrencilerimiz olmak üzere, akademik ve idari personelimiz, eşleri ve 10 yaş üzeri çocukları kayıtlanabilir. (Dokuz Eylül Üniversitesi dışından kayıt alınmamaktadır.)

*Devamsızlık hakkı toplamda 24 saat olup, kurs bitiminde başarılı öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilecektir.

*Kurs Ücretsizdir.

*Kursun açılabilmesi için yeterli kursiyer sayısına ulaşılamadığı takdirde başlangıç tarihi ertelenebilir.