Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Özel Öğrenci Kapsamında Fakültemizden Almak Üzere Başvuran Öğrencilerin Dikkatine

14-03-2023

• Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 22.02.2023 tarihinde yapılan Öğretmenlik Uygulaması II dersine ilişkin açıklama gereği Fakültemize “Öğretmenlik Uygulaması II” dersi kapsamında kayıtlanan öğrencilerin MEB’e bağlı okullarda yapacakları uygulama için uygulama okulları, uygulama öğretmenleri ve uygulama koordinatörleri belirlenmiştir.
  • Listelerde belirlenen okullara 15 Mart 2023 tarihinden itibaren gidilerek uygulama öğretmeni ile belirlenecek gün ve saatlerde uygulamaya başlanması gerekmektedir. Uygulama yapılamayan haftaların telafi programının okulun uygulama öğretmeni ile planlanması gerekmektedir.
  • Uygulama yapılacak okul listeleri için tıklayınız