PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ MUAFİYET DUYURUSU!

26-07-2017

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KURSİYERLERİNİN DİKKATİNE!

II. Dönem yapılacak olan Öğretmenlik Uygulaması dersi için özel öğretim kurumlarında veya MEB’e bağlı okullarda bir öğretim yılından az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını belgeleyenler, ayrıca pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB’e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olarak Kur’an Kursu Öğreticiliği yapmakta olanlar, 04 Ağustos 2017 tarihine kadar mesai saatleri (08.30 – 17.30) içinde Dekanlık Binası Yazı işleri birimine ekte sunulan matbu dilekçe ile Öğretmenlik Uygulaması dersi için istenen belgelerle başvurmaları halinde Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf tutulabilir.

Öğretmenlik Uygulaması Muafiyeti için Matbu Dilekçe

ÖNEMLE DUYURULUR!