YAZ OKULU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

02-07-2020

BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ YAZ OKULU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

1. Fakültemizde Yaz Öğretimi 20 Temmuz – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacaktır
  2. Yaz Öğretimi kayıtları web üzerinden 10-14 Temmuz 2020 tarihleri arasında alınacaktır.
  3. Yaz öğretimi Uzaktan Eğitim yoluyla yapılacak olup Yaz Öğretiminde açılacak tüm dersler haftalık ders programında ilan edildiği biçimde Senkron (canlı) olarak yapılacaktır.
  4. Yaz öğretiminde açılması teklif edilen dersler 8 Temmuz 2020 tarihinde web sayfamızdan ilan edilecektir.
  5. Açılacak derslerin haftalık ders programları ve Yaz Öğretimi ile ilgili detaylı açıklamalar (kayıt işlemleri, ders ücretleri, vb) 9 Temmuz 2020 tarihinde web sayfamızdan ilan edilecektir.
  6. Fakültemiz öğrencileri yazılı olarak Anabilim Dalı Başkanlığı’nın uygun görüşünü almak kaydıyla diğer eğitim fakültelerinden de yaz okulunda ders alabilirler.