YENİ AÇILACAK KİŞİLER GELİŞİM KURSLARI BAŞVURULARI

21-03-2022

Fakültemiz bünyesinde Buca Kaymakamlığı, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile kişisel gelişim kursları açılacaktır.

Kurslara kayıtlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan başlıklara tıklayarak açılan formu 25/03/2022 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

*Kurslara devam zorunluluğu vardır.

*Kurs bitiminde başarılı öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilecektir.

*Kurslar Ücretsizdir.

*Kursun başlangıç tarihi ve ders programları daha sonra başvuran öğrencilerimize duyurulacaktır.

*Kursların açılabilmesi için yeterli kursiyer sayısına ulaşılamadığı takdirde başlangıç tarihi ertelenebilir.

*Kurslar hakkında ayrıntılı bilgiyi Dekanlık Binası 2. kat Bilgisayar odası, Tolga YAKIŞAN’dan alabilirsiniz.

*Kurslar hakkında yapılacak duyuruları web sayfamız (www.bef.deu.edu.tr) üzerinden takip etmeyi unutmayın.

*Kurslar Fakültemiz öğrencilerine yöneliktir, dışarıdan kursiyer alınamamaktadır.

Bilgisayar İşletmenliği Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Bağımlılıkla Mücadele Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Diksiyon Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Drama Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Halk Oyunları Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Fotoğrafçılık Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Robotik Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Etkili ve Hızlı Konuşma Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

İlk Yardım Eğitimi Kursu Başvurusu İçin Tıklayın.

Başvurular tamamlanmıştır. E-posta yoluyla tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Duyurular için web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip edin.