Sergi ve Performans Değerlendirme Kurulu

Prof.Dr. Tuba Gültekin                                   (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Banu Özevin                                      (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Mümtaz Hakan Sakar                         (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Ebru İlkay Tuncer Boon                    (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Çınla Şeker                                        (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Bahar Soğukkuyu                              (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Mücahit Bora                                                (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Doç.Dr. Cansu Çelebi Erol                                          (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Dr.Öğr.Üyesi Sermin Bilen                             (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Dr.Öğr.Üyesi Esin Uçal Canakay                    (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Dr.Öğr.Üyesi Tülay Ekici                                (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör.Dr. Ahmet Muhip Şanal                   (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör.Dr. Oğuz Özcan                                (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör.Dr. Gürkan Güleç                             (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör.Dr. Elif Gülfem Kıstır                        (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör. Oğuzhan Şahin                                (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör. Ejmel Yalçıntaş                               (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Öğr.Gör. Mustafa Keysan                              (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Arş.Gör.Dr. Yurdagül Kılıç Gündüz                           (Dokuz Eylül Üniversitesi)

Arş.Gör.Dr. Peyruze Rana Çetinkaya              (Dokuz Eylül Üniversitesi)